Tokom svoje dugogodišnje karijere Dženifer Lopez pokazala je da ima mnogo talenata i da je u njima prilično dobra i uspešna. Gledali smo je kako briljira glumeći u filmovima, obožavamo njene pesme koje godinama ne silaze sa svetskih top-listi, a veliki broj njenih fanova u svojim ormarima ima komade garderobe sa njenim potpisom. 

Od svih njenih talenata, upravo taj, sklonost ka modi i dizajnu, nasledila je njena devetogodišnja ćerka Ema Maribel. 

Ali nije samo Dženifer ta od koje je Ema nasledila talenat, naime, i njena baka, majka Dženifer Lopez, takođe ima veoma istančan ukus i osećaj za lepo oblačenje, što je latino diva više puta sa ponosom isticala kada je govorila o svojoj majci.

Međutim, Ema nije od onih devojčica što samo maštaju i sanjaju, pa, iako ima samo devet godina, već duže vreme se bavi šivenjem.

A koliko uživa, ne samo u šivenju, dizajniranju i krojenju, nego i u nošenju lepe garderobe, presvlačenju i fotografisanju, vidi se i na kratkom snimku koji je njena ponosna mama podelila na svom profilu na Instagramu, a u pitanju je njihovo zajedničko fotografisanje za modni editorijal jednog poznatog magazina.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 13, 2017 at 5:32pm PDT

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 3, 2017 at 12:19pm PST

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 9, 2016 at 8:17pm PST

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Oct 7, 2016 at 11:24am PDT