Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slatko iščekivanje: Željko Joksimović otkrio kako se Kosta spremio za doček sestara (FOTO)

Jedan od naših najuspešnijih kompozitora i pevača "sitno broji" do porođaja svoje supruge, a u jednom intervjuu otkriva kako se oseća tim povodom, ali i kako se oseća budući straiji brat Kosta.

 Izvor: Foto: Zorana Jevtić

Iako veoma uspešni i popularni, Željko i Jovana važe za veoma opuštene i spontane u životu mimo kamera. Često ih možete sresti u prodavnici, na pijaci ili u šetnji parkom. 

- Nedavno, Jovana i ja u prodavnici pored naše zgrade sretnemo glumicu Slađanu Petrušević i ona mi kaže Željko dođi da se zagrlimo, pa nema smisla da se sad upoznajemo posle toliko godina koliko smo na sceni. To je tako bio jednostavan gest, a oduševio me. Uvek me oduševi srdačnost i pristupačnost ljudi. Stalno smo na Tašu, Jovana naravno češće nego ja, ali ja se pridružim kad završim obaveze u studiju. Mi smo sugrađani na ulici, a roditelji u parku. Šutiramo lopte i tešimo kad se razbiju kolena.

Povezane vesti

Author: Marina Lopicic Copyright: @Marina Lopicic Description: Entertainment, proslava Kostinog rodjendana. Zeljko i Jovana Joksimovic sa sinom Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2017:04:11 18:55:05
Foto: Marina Lopičić

Vaša ćerka Mina često je u medijima. Da li vam to smeta i da li ćete je pustiti da krene vašim stopama iako znate da je trnovit put javnih ličnosti?

- Pre neki dan je bila u studiju i pevala za potrebe neke strane reklame. Naježio sam se. Bez greške, tačna, perfektan izgovor. Toliko sam bio ponosan. Ona je milenijals, tako se ponaša, nova generacija, koju mi možda do kraja ne razumemo. Njih boli palac zbog telefona, ali razumeju ovaj svet bolje nego mi. Ja je učim da radi i da greši. Iskoristi ove godine da učiš na svojim greškama, jer ako te one zateknu sa 30, to nije dobro. Tada ćeš znati šta treba da radiš i u čemu si najbolja. Mislim da me sluša.

Povezane vesti

Oženili ste se Jovanom, koje su prednosti, a koje mane braka dve javne ličnosti?

- Mi u kući nismo javne ličnosti, nego bračni partneri i roditelji. Privukli smo pažnju vezom, venčanjem, rođenjima dece i to je posledica činjenice da smo javne ličnosti. A sve drugo, mi smo dvoje ljudi koji se jako vole i poštuju i koji su zahvalni Bogu na divnom odnosu i porodici.

Author: Foto Damir Dervisagic Copyright: (c) 2016 Damir Dervisagic Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2017:08:11 18:34:54
Foto: Damir Dervišagić

Kosta će uskoro dobiti dvostruko društvo, da li je spreman?

- Jeste, on je vrlo emotivan i jedva čeka svoje sestrice. Mi mu objašnjavamo da će one samo spavati, jesti i da mora da sačeka da malo porastu pa da se igraju, ali on je već spremio lopte i lutke i čeka da ih nauči pravila. Beskrajno je sladak.

Povezane vesti

A vi? Nadamo se da ste već obučeni u menjanju pelena, pripremi hrane i pevanju pesmica..

- Apsolutno. Sam sebe iznenadim koliko pesama znam.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica