Proširenje porodice obradovalo je sve Đokoviće, a poznati teniser ne krije svoju radost.

Kako mu je porodica oduvek bila glavni oslonac i velika podrška u karijeri, Novak priznaje da je veoma teško balansirati između karijere i porodičnih obaveza.

"Porodica je najvažnija stvar na svetu i uvek morate da brinete o porodici, da je održite, da pazite jedni na druge. Uživam uz porodicu i osećam se zaista divno s njima. Priroda mog posla je da odsustvujem često od kuće i da provodim mnogo vremena u koferima. Zato mi prija što sam uz svoju ćerku, sina i uz suprugu Jelenu. Pored toga, stižem i da se pozabavim mnogim stvarima koje volim da radim", rekao je Novak Đoković.

Trudnoća Jelene Đoković izazvala je buru oduševljenja. Ipak, niko nije bio srećniji od njega.

"Kada mi je Jelena saopštila da ćemo dobiti devojčicu, bio sam najsrećniji čovek na svetu. Ono što me je još više raznežilo bio je trenutak kada smo Stefanu saopštili da će dobiti sestru. On je bio toliko srećan da smo i pre nego što se Jelena porodila, morali da se igramo lutkom i da zamišljamo kako će izgledati naš život kada Tara dođe. Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan i ja ćemo učiniti sve da svaki dan živimo našu divnu bajku", sa ponosom u glasu kaže Novak za Blic.