Kim Kardašijan i njene sestre poznate su (između ostalog) i po tome što ne beže od svađa i vređanja čak ni pred kamerama, tako da je ceo svet mogao da vidi mini-drame u njihovom porodičnom rijalitiju.

Pa, izgleda da je i njena ćerka Nort povukla na maminu stranu familije, pošto ne voli svog mlađeg brata, prenosi Redbook.

Kim je nedavno gostujući u jednoj emisiji otkrila da među njenom decom vlada snažan rivalitet:

"Ne znam da li je ona takva zato što je starija sestra, ne znam o čemu se radi. Ona prosto ne voli svog mlađeg brata, i to mi jako teško pada."

Kim je ispričala da je u početku mislila da je to samo faza, naročito pošto je devojčica bila ljubomorna dok je ona dojila sina:

"Mislila sam, ok, ovo će proći... samo treba da se navikne. Ali ta faza nikako da prođe."

Ipak, izgleda da je Nort prilično vešta folirantkinja za tako malu devojčicu, pošto je Kim ispričala da se trudi da prikrije svoju netrpeljivost prema bratu.

"Misli da može da me prevari. Kaže: Imamo čajanku, mama, dečacima nije dozvoljeno da dođu, ne može ni tata da dođe, nema dečaka", ispričala je Kim, dodajući kako Nort često zalupi bratu vrata pred nosom, pa on počne da plače, i tako... u krug, iz dana u dan.