Centar za mame poziva mame iz cele zemlje da se prijave i budu polaznice besplatne onlajn škole digitalnog marketinga i odnosa sa javnošću „Mama na mreži.” 

Program je namenjen nezaposlenim mamama koje imaju do 35 godina na dan počinjanja obuke (1. oktobar 2017.) i koje u neformalnom obrazovanju vide priliku da svoja dosadašnja znanja oblikuju ili razviju, kao i onima koje žele da se oprobaju u svetu digitalnog marketinga i odnosa sa javnošću. Na kraju programa nekoliko mama će biti angažovano na plaćenoj stručnoj praksi pri projektu „Podsticanje zapošljavanja mladih” gde će uz podršku mentorki moći još dodatno da usavrše znanja koja su stekle. 

Program „Mama na mreži” se organizuje u okviru projekta „Podsticanje zapošljavanja mladih” koji se sprovodi u okviru Nemačke razvojne saradnje. Projekat realizuje Deutsche Gesellschaftfür Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva privrede i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Izabrane mame će tokom oktobra i novembra 2017. godine naučiti kako se pravi komunikaciona strategija, kako se komunicira na društvenim mrežama, kako se vode promotivne kampanje i još mnogo toga! Kurs će se završiti sa predavanjem o tome kako da naučeno primene i da plasiraju svoje usluge putem interneta, za klijente iz čitavog sveta.

Prijave su otvorene za mame iz cele zemlje, koje znaju da koriste računar i snalaze se na internetu, imaju na raspolaganju oko 6 sati nedeljno i volju da nauče nove stvari. Prijavom se mame obavezuju da će prisustvovati svim predavanjima, a sva prava i obaveze organizatora i polaznica se definišu ugovorom. Više informacija i link za prijavu su dostupni ovde

Broj mesta je ograničen, trideset mama će u punom kapacitetu završiti obuku. Prijave su otvorene do 12. septembra 2017. godine u ponoć, a mame sa eventualnim pitanjima mogu da pišu na: mamanamrezi@centarzamame.rs