Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznata pevačica uputila poruku svim ženama koje priželjkuju bebu: Samo ove tri stvari potrebne su da bi se snovi ostvarili (VIDEO)

Naša popularna pevačica na dirljiv način opisala je trenutak kada je saznala da je najzad u drugom stanju i uputila motivacionu poruku svim ženama koje žele da postanu majke.

 Izvor: Foto: Instagram

Popularna folk pevačica Seka Aleksić dugo je pokušavala da postane majka i nikada nije krila koliko je patila zbog nekoliko neuspešnih vantelesnih oplodnji. Međutim, nakon puno prolivenih suza, pevačici su se prošle godine molitve najzad uslišile - postala je majka preslatkog dečaka kome su ona i njen izabranik Veljko Piljikić dali ime Jakov.

Povezane vesti

Seka je tim povodom na društvenim mrežama na emotivan način opisala trenutak kada je saznala da je trudna i uputila motivacionu poruku ženama koje, kako kaže, čekaju bebe ili su ih dočekale.

“Moja beba raste! Sada je pravi dečak… Neverovatno je kako su brzo prošli ovi meseci iza nas… Kao juče da sam pozvala moju doktorku Gocu Ivanović da saznam rezultat VTO. Kada mi je saopštila da je pozitivan, prvo sam legla na krevet i gledala u plafon, i pitala se da li je moguće da je Gospod čuo moje molitve?! Da li je moguće da je Sv. Nektarije toliko moćan i da je izmolio kod Gospoda nase želje, molitve. Da li je moguće da sam ja zaslužila da Presveta Bogorodica izmoli moje suze godinama čekajući da mi Gospod podari radost! Sećam se, sklopila sam ruke na stomak i tako zaspala… Probudim se, i dalje je sve isto, ja sam zaista trudna!!!! Moja beba je tu! Amin Bože! Za njega, za sve majke koje čekaju i koje su dočekale! Samo molitva, samo dobra dela, samo ljubav! Sve će ove tri stvari pobediti! Sve!!!! Velika Gospojina je danas!!! Radujte se!”

Najnovije

Vesti

Porodica