Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Želeli su još jednu bebu: Vest koju su saznali roditelji tri dečaka u potpunosti će promeniti njihove živote (FOTO, VIDEO)

Bračni par Voldrop iz Amerike poželeo je da proširi svoju petočlanu porodicu. Želja im se ostvarila, međutim, nije sve kako su planirali...

 Izvor: Foto: Facebook

Kortni Voldrop, srećna majka osmogodišnjeg dečaka i petogodišnjih blizanaca, odlučila je da rodi još jednu bebu. Njen prvi odlazak kod ginekologa, nakon vantelesne oplodnje, bio je veliko iznenađenje. Naime, lekar joj je saopštio da nosi čak šest beba!

Povezane vesti

"Danas sam bila na pregledu. Sve bebe rastu kao lude, a sa njima i moj stomak. U ovom trenutku sam zabrinuta hoću li moći da unesem ogromnu količinu kalorija potrebnih da bebe budu zdrave. Molim vas, molite se da mi apetit bude dobar i da jedem kao nikada do sada. Odlučna sam da uspem u tome", napisala je Kortni, nakon pregleda u 11. nedelji trudnoće, na svom Fejsbuk profilu.

Had my 11 week dr appointment today. All babies are growing like crazy and so is my belly. Concern at this point is...

Posted by God's Divine Nine-Miracles in the Making - Waldrop Sextuplets on Thursday, August 3, 2017

"Hvala vam na molitvi. Potrebna nam je, znamo da najteži dani tek dolaze. Ali, svaki put kada ih vidim na ultrazvuku setimo se da su njihovi životi zaista čudo. Molim se stalno da bebe u stomaku nastave da rastu kao do sada i da mogu što duže da iznesem trudnoću", dodala je buduća mama.

Povezane vesti

Posted by God's Divine Nine-Miracles in the Making - Waldrop Sextuplets on Friday, July 28, 2017

Kako navodi Foks njuz, Kortni i njen suprug Erik su zajedno još od srednje škole.

Povezane vesti

Najnovije

Vesti

Porodica