Pevačica Ana Nikolić postala je majka, ali čim je videla kazaljku na vagi i nalaze lekara o povišenom šećeru i pritisku, samo deset dana posle porođaja shvatila da je "vrag odneo šalu".

Naime, čim se oporavi od carskog reza, Ana Nikolić krenuće na treninge kod majke Miljane. Osim što nije zadovoljna time kako trenutno izgleda, uplašena je i za zdravlje, te je čvrsto rešila da debljini stane na put.

"Ana je uvek vodila računa o izgledu, ali se poslednjih nekoliko godina opustila, pogotovo otkad je počela vezu s Rastom, kome je ona uvek najlepša, bez obzira na kilograme. Kada je ostala u drugom stanju, pustila je na volji svom hedonizmu i rešila da jede bukvalno šta hoće i kad joj padne na pamet, da jednom u životu sebi da oduška do kraja", rekao je izvor blizak majci male Tare i dodao da se ona brzo pokajala zbog ove nepromišljene odluke.

"Apetit joj jeste divljao pod uticajem hormona, ali shvatila je definitivno da je preterala kada su je lekari upozorili na visok nivo šećera u krvi i pritisak."

Za početak, izbacila je iz ishrane testo, slatkiše i sokove, pa bi uskoro trebalo da počne da mršavi.

A kako bi sve ipak išlo brže, atraktivnoj pevačici će pomoći majka Miljana, koja je u top-formi i koja rukovodi fitnes-centrom koji joj je otvorila ćerka.

"Miljana je presrećna što joj je Ana podarila unuku, ali veoma je kritična prema ćerki što je u trudnoći bila toliko opuštena i rekla joj je da pod hitno mora da smrša deset-petnaest kilograma, taman dok se oporavi od carskog reza, a onda joj slede naporni treninzi. Njen plan je da Ana počne da vežba od jeseni i da do Nove godine već izgleda kao ona stara, a da na proleće bude bomba kao što je uvek i bila", zaključuje sagovornik.