Mnoge slavne ličnosti često su primorane da se nose sa čestim kritikama javnosti, a nekako se čini da najveće osude odlaze slavnim mamama, posebno kada je u pitanju njihov izgled.

Jedna od poslednjih koja se suočila sa kritikama na račun svog izgleda je holivudska glumica Hilari Daf, mama petogodišnjeg dečaka Luka.

Naime, u moru komentara koji se mogu naći na njenom Instagram profilu mnogo je onih u kojima je nazivaju debelom i u kojima ističu njen celulit.

Međutim, glumica je odlučila da im ne ostane dužna, te je nedavno napisala odgovor i poslala važnu poruku.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on Aug 4, 2017 at 11:45am PDT

“Objavljujem ovo u ime svih mladih devojaka, žena i majki svih godišta. Uživam na odmoru sa svojim sinom nakon duge sezone snimanja i višenedeljne odvojenosti od njega tokom tih meseci. S obzirom na to da mediji vole da pišu o ‘manama slavnih’ – evo, ja ih imam sve! 

Pre pet godina moje telo podarilo mi je najveći poklon u životu, sina Luku. Uskoro ću napuniti 30 godina, a moje telo je zdravo i nosi me svetom. Dame, moramo da budemo ponosne na ono što imamo i prestanemo da trošimo dragoceno vreme u želji da budemo drugačije, bolje, bez mana. Vi koji stalno pokušavate da uništite moj dobar provod (znate ko ste), sada još i posramljujete moje telo”, napisala je Hilari i na kraju svog posta dodala hešteg “poljubitemidupe”.

Njenj post je za samo dva dana dobio više od milion lajkova, a mnoge mame uputile su joj reči podrške.