Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uplašeni roditelji upozoravaju: Naša beba se zamalo ugušila cuclom varalicom (FOTO)

Kada se njihova osamnaestomesečna beba zamalo ugušila zbog loše napravljene cucle, zabrinuti roditelji su odlučili da upozore sve roditelje na ovu opasnost.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Malena, 18-mesečna beba gotovo se ugušila cuclom. Srećom, mama je bila blizu i munjevito je reagovala kada je beba počela da se guši i plavi zbog manjka kiseonika.

Gumeni deo cucle bukvalno se otkinuo od ostatka i zapeo u ustima njihove ćerke.

"Bojim se i da pomislim šta bi se dogodilo da joj se cucla tako odvojila usred noći. Ne bismo ni shvatili šta se događa i verujem da naša malena ujutro ne bi bila živa", napisao je zabrinuti tata i sve objavio na Fejsbuku, kao upozorenje drugim roditeljima da temeljno proveravaju cucle njihovih beba.

Povezane vesti

Naravno, tata Erl odmah je kontaktirao i proizvođača, odnosno odgovorne ljude u Tommee Tippeeju koji su na njegov upit odgovorili da će dobro istražiti šta se dogodilo. Istovremeno su i od javnosti, odnosno roditelja, tražili da i oni redovno proveravaju stanje cucli.

Malo veće bebe koje već imaju zubiće često njima izgrizu gumeni deo pa se cucle zaista ponekad odvoje u dva i više komada, a to je opasno.

Posted by Earl Wilson on Thursday, February 23, 2017

Najnovije

Vesti

Porodica