Tokom vikenda "odbegla mlada" posetila je nekoliko prestoničkih restorana, a njeno troje dece prolaznici su mogli videti u opuštenoj šetnji beogradskim ulicama.

Smeštenu u luksuznom hotelu u centru grada, Džulijina dva dečaka i devojčica viđeni su i kako preskaču stubiće, kako trčkaraju po trotoaru i skaču po stepenicama, baš kao što bi to radila sva deca koja krenu sa roditeljima u šetnju.

Svi koji su imali priliku da dođu u kontakt sa čuvenom glumicom imaju samo reči hvale, oduševljeni su i njenim suprugom, ali detalj koji je posebno oduševio sve obožavaoce je jedan simpatičan detalj vezan za njenog sina. Naime, dečak već danima svuda sa sobom nosi loptu sa nacionalnim obečežjima Srbije - odnosno, loptu u bojama srpske zastave sa grbom.

Robertsova u braku sa Denijem Moderom ima troje dece, dvanaestogodišnje blizance Finsa i Hezela i devetogodišnjeg sina Henrija.

Pre nekoliko dana, jedna od najpoznatijih holivudskih glumica je sa suprugom i decom doputovala u Beograd. Porodica je u našoj prestonici odsela zbog posla Džulijinog supruga, a svaki minut koriste za obilaske i opušteno uživanje.