Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prve fotografije mlađe ćerke slavnog holivudskog para: Eva Mendez u šetnji sa naslednicama (FOTO)

Mesecima unazad, fanovi slavnog glumačkog para, Rajana Goslinga i Eve Mendez, iščekivali su fotografije njihove mlađe naslednice Amande, a sada su najzad dobili priliku da vide na koga liči.

 Izvor: Foto: Profimedia

Nakon što su Rajan Gosling i Eva Mendez postali roditelji po drugi put, ceo svet je bio znatiželjan da vidi kako izgleda druga ćerka jednog od najlepših holivudskih parova.

Slavni roditelji su najpre krili informaciju da se glumica porodila, a onda su uspešno izbegavali paparace, tako da niko nije imao priliku da vidi na koga malena Amanda liči.

Povezane vesti

Ipak, paparaci su uspeli da “ulove” slavnu glumicu u šetnji sa sestrom Dženet i devojčicama, trogodišnjom Esmeraldom i petnaestomesečnom Amandom.

Author: ENAV, JOGA, JOLA
Foto: Profimedia

Devojke su prošetale ulicama Los Anđelesa, a atraktivna mama se za tu priliku odlučila za jednostavne i pre svega udobne komade.  

Inače, Rajan i Eva prvi put su postali roditelji 12. septembra 2014. a glumica je i tada insistirala da se u medijima ne objavljuje da se porodila, već su srećne vesti saopštili nedelju dana kasnije.

 Foto: Profimedia

Najnovije

Vesti

Porodica