U subotu uveče, 10. juna, na Stadionu Tašmajdan koncert je održao jedan od naših najuspešnijih muzičara, Kiki Lesendrić. Iako se na trenutak učinilo da će iznenadna kiša da prekine uživanje velikog broja ljudi, ritmovi popularnih pesama ipak su ispratili kišu, a publika je nastavila da uživa.

Međutim, više od kiše sve prisutne je više iznenadio, ali i oduševio jedan drugi trenutak, onaj kada je Kiki sa bine pozdravio jednog "posebnog dečaka" u publici - Novaka Đokovića. Koncert je nastavljen, a raspoloženi Nole đuskao je i sa osmehom pozdravljao poznanike, ali i obožavatelje.

Međutim, Nole nije bio sam. Društvo mu je pravila njegova supruga Jelena, koja je, iako u poodmakloj trudnoći, delila suprugovo raspoloženje i đuskala uz ritmove omiljenih pesama.

Foto: Yumama

Inače, porodica Đoković nalazi se trenutno u Beogradu zbog proslave Novakovog ljubilarnog tridesetog rođendana, koji će proslaviti u jednom prestoničkom lokalu sa svojim prijateljima.

U videu pogledajte kako je Jelena đuskala uz omiljene pesme "Pilota".

"Kao ptica na mom dlanu skakućeš..." Vesela buduća mama - Trudna Jelena Đoković đuska na koncertu Kikija Lesandrića! < />

Posted by YUmama - magazin za uspešno roditeljstvo on Saturday, June 10, 2017