Ćerka Goce Tržan pre nekoliko dana napunila je deset godina, a ponosna mama dirljivom porukom na Instagramu, čestitala joj je divan dan. Međutim, poznata kao izuzetno realna i trezvena, popularna mama ne libi se da pored najlepših, sa svojim prijateljima i fanovima podeli i svoje ne tako lepe trenutke, razočarenja i misli.

Povod za status koji je objavila na društvenoj mreži Tviter bio je problem sa kojim se suočavaju gotovi svi roditelji, a u pitanju je, kako ona kaže, nezainteresovanost i otupelost za spoljni svet, jer smo im omogućili i obezbedili sve što požele.

"Razmišljam, imaju pune sobe igračaka, knjiga, tablete, telefone, playstation, kompjuter, hover board i bicikl, trotinet, rolere... i nije ih sramota da kažu da im je dosadno! Šta smo to uradili od svoje dece? Zatrpali smo ih svime što požele i sad su nezainteresovani i potpuno otupeli. Ništa ne može da ih oduševi, ni zainteresuje, ni da im traje. I nista im nije gore od oduzimanja telefona. Ni da ne idu na more, ni da ne idu u Rim, ni da ne pričamo sa njima, samo im ne oduzimajte telefon. Tužna sam. Jer sam mislila da smo im ipak mi važniji.

Ali smo im dali spravicu da ćute dok jedu, da ćute i bulje u telefone dok smo u kafani, da ih zabavi dok kuvamo, da ćute dok mi pričamo... Pa nije ni čudo sto im ta prokleta sprava najviše znači. Toliko nas je puta zamenila. Zato, oprez... Kad shvatite da vašoj deci više ne znači to što ste tužni, što bulje samo u telefone, setite se ovog post-a.", napisala je razočarana Goca na Tviteru.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on May 24, 2017 at 8:01am PDT

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Mar 8, 2017 at 11:40pm PST