Rođendani se po nekom pravili jedva čekaju, veoma su veseli i obojeni lepim željama, pogotovo ako ste dete. Međutim, ako ste majka, rođendani donose jednu posebnu vrstu emocije.

Pored neizmernog ponosa i sreće, majke na dan dečjeg rođendana uvek budu setne i gotovo uvek proživljavaju trenutke iz prošlosti koji su, čini se, tako brzo prošli. 

Sa buicom emocija dana se suočila i naša poznata pevačica Goca Tržan, čija ćerka danas puni deset godina. Ona je tim povodom na svoj Instagram profil postavila nežnu fotografiju na kojoj leži u zagrljaju svoje ćerke i uz nju napisala poruku u kojoj je prenela svoje emocije koje su raznežile sve majke...

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on May 23, 2017 at 2:11am PDT

"Danas puni 10 godina,a secam se tako jasno svakog trenutka njenog rodjenja. Najvise volim da se budim ovako,dok joj jos treba moja blizina. Raste brzo i dusa me boli sto ce tako brzo da odraste,sve mislim malo nam je vremena da budemo zajedno ovako zagrljene... Zelim ti da budes u svemu bolja,srecnija i pametnija od mene. A ja sam tu da ti budem podrska kad je najgore i da se ponosim kad je najbolje. Voli te tvoja mama. Srecan ti rodjendan!", napisala je pevačica.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Mar 25, 2017 at 7:50am PDT