Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Mame iz porodične modlice' - besplatna radionica za mame u Novom Sadu

Da li ste se ikada pitale kako vas je vaša porodica porekla oblikovala u pogledu roditeljstva? Šta su porodični obrasci i kako se prenose? Upoznajte se sa svojim porodičnim stablom - po čemu ličite na svoju majku, a šta niste želeli ...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Radionica "Mame iz porodične modlice" je namenjena svim mamama, bez obzira na uzrast dece, koje žele da dublje proniknu u prirodu svog materinstva upoznajući se sa snagom porodičnog modela koji nas oblikuje i u tom pogledu. Autorka i voditeljka radionice je Svetlana Prodanović psihološkinja, porodična psihoterapeutkinja sa dugogodišnjim stažom u socijalnoj zaštiti.

Ova besplatna radionica će se održati u utorak 9. maja od 16 do 17.30 časova u Američkom kutku, a prijave za radionicu su obavezne putem sledećeg linka ​https://goo.gl/XcMJJ6.

Radionicu organizuje "Centar za mame", udruženje građanki i građana koje se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života. Vizija "Centra za mame" je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun ljudski potencijal.

Ovo je prva aktivnost novosadskog ogranka "Centra za mame", a pored Novog Sada, ovo udruženje postoji i u Beogradu, Šidu i Nišu. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica