Svi smo se nekada zapitali kako izgleda jedan običan trenutak neke poznate osobe. Kako izgleda kada ustane, da li i šta kuva i kako se snalazi u roditeljskoj ulozi. Jedna od tih poznatih osoba koju zamišljamo u svakodnevnim situacijama svakako je i Ivanka Tramp.

Obrazovana, uspešna i uticajna, ćerka predsednika Amerike oduvek je bila interesantna javnosti, a od kako se ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi, posebno se za njen život interesuju majke. Ko joj čuva decu? Koliko vremena provodi sa njima? Kako ih vaspitava?...

A na neka od tih pitanja, čak i kada je ne pitaju neposredno, Ivanka odgovori svojim postupcima. Naime, na svojim profilima na društvenim mrežama, ona često objavljuje fotografije sa svojom decom, otkrivajući kako izgledaju dani trenutno najaktuelnije porodice na svetu.

Tako je i ovaj put ova zaposlena mama podelila jedan video koji je oduševio milione. A na tom simpatičnom videu Ivanka, nakon što je došla sa posla, još uvek u formalnoj, poslovnoj odeći, đuska sa svojim sinovima u trpezariji.

Uz opisu videa Ivanka je napisala "Najdragoceniji trenuci, posebno za zaposlene mame! Žurka sa sinovima posle posla!".

Little moments matter, especially for working moms!! #TBT to an after-work dance party with my boys. Working Mother Magazine outlined 10 additional things I have to say about motherhood in my #WomenWhoWorkBook. See the article at: workingmother.com/10-times-ivanka-trump-gets-real-about-working-motherhood-in-her-new-book#page-2

Posted by Ivanka Trump on Thursday, May 4, 2017