Slavni holivudsi glumac Orlando Blum koristi svaki slobodan trenutak da bude sa svojim mezimcem Flinom koji je izrastao u preslatkog dečaka.

Orlando i njegov naslednik uslikani su u Malibuu gde su uživali u sunčanom danu, a svi su primetili koliko je glumac brižan, budući da je sve vreme svog mališana držao za ruku i u krilu.

Takođe, mnogi su se složili da je Flin mala kopija svog poznatog tate, ali na njegovom licu može se prepoznati i mama Miranda Ker.

Foto: Profimedia

Inače, da je nasledio najlepše od mame i tate dokazuje i činjenica da je maleni Flin sa samo godinu dana snimio svoj prvi editorijal. On je sa mamom Mirandom pozirao za naslovnu stranu časopisa “Who”, a snimanje je urađeno u sklopu posebnog izdanja “Najlepši ljudi 2012″.

Foto: Profimedia

Miranda i Orlando su bili su u braku tri godine, a nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima i kako su i sami rekli sad su prijatelji, što dokazuje i fotografija koju je glumac podelio na svom Instagram profilu povodom Mirandinog rođendana.

Naime, on je objavio fotografiju koju je napravio upravo maleni Flin. Na velikom drvetu grančicama je ispisano: "Mama, volim te", a Orlando je u opisu dodao: "Srećan rođendan najboljoj mami i prijateljici."