Novak Đoković trenutno sa sinom Stefanom boravi u Beogradu, gde se priprema za predstojeće mečeve Dejvis kupa, na kojem će biti deo srpske reprezentacije, a tokom današnjeg treninga družio se sa decom u nekadašnjem "Pioniru".

Poznata glumica Sloboda Mićalović iskoristila je tu priliku i na Noletov trening dovela svoje bliznakinje Veru i Milu.

Glumica, koja je inače veliki ljubitelj tenisa, je razmenila nekoliko reči s Noletom, a njene bliznakinje su bile oduševljene što su se fotografisale s najboljim srpskim teniserom. Sve vreme su se smeškale i imale su zanimljiva pitanja.

Foto: Story

Glumica Sloboda Mićalović i njen suprug Vojin Ćetković su u braku koji su sklopili pre devet godina dobili bliznakinje Veru i Milu, kojima smeta popularnost roditelja.

"Njih već sada opterećuje to što smo mi poznati i što se ljudi slikaju s nama. Potrebno je da polako uvodite decu u vaš život. Ne mogu da ih sačuvam od toga. One se nekada obraduju kada se vide u novinama. To su momenti kada nas paparaci negde uhvate, pa njima mora da se bluruje lice. Tada me pitaju zašto imaju kockice na licu. Bude im milo što su u novinama, ali sačekaću da same kažu 'mama, volela bih da se slikam sa tobom' ili 'tata, želim da budem sa tobom u emisiji'", rekla je Sloboda za emisiju "Ekskluziv".

Foto: Story