Glumica Danijela Vranješ, pre tri meseca postala je majka u 43. godini, kada je na svet donela devojčicu kojoj su srećni roditelji dali ime Ema.

Da je Ema mirna beba i da i ona i njen suprug, muzičar Igor Malešević, učestvuju u poslovima oko bebe (mada je mama ipak malo veštija u menjanju pelena), Danijela je otkrila gledaocima emisije Ekskluziv.

"Kada smo oboje kod kuće, a često jesmo, ja menjam pelene, jer ja to bolje radim. On je tu za neke druge stvari", kaže Danijela i dodaje kako je Ema prava tatina ćera: 

"Imamo jednu fotografiju na kojoj svo troje spavamo na krevetu, tek posle smo videli da njih dvoje spavaju u potpuno istoj pozi."

Najviše pažnje u medijima izazvala je činjenica da je Danijela ostala u drugom stanju u petoj deceniji. Poznata mama kaže da ona u tome ne vidi ništa čudno, jer nema ni šezdeset, ni sedamdeset, ali da joj je jasno zbog čega su joj zamerali.

"Jasno mi je zbog čega to ne treba da se "reklamira", da ne bi žene to shvatile pogrešno i mislile da je dobro da odlažu majčinstvo", kaže Danijela.

"Ja pre svega nisam bila mama, a ima puno žena koje bi to želele, a ne mogu to da postanu, i zato ne volim da određujem žene po tome da li su majke ili ne. Zatrudnela sam prirodnim putem, svakome to može da se desi. Ali stvarno se promeni sve i stvarno je lepo", emotivna je ova poznata mama.

"Strpljiva sam, ne žurim nigde", iskreno kaže glumica.

U prilog tome ide i jedna fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu nakon porođaja, uz koju je napisala sledeći komentar:

"Dva meseca nakon porođaja. Ali ako smo iskreni višak je tu jer nije moguće biti fit odmah. Bar meni, nisam vanzemaljac. Uz dva pojasa i pozu mogu da prođem, a?".

Bez obzira na sve, naša glumica svakodnevno dobija brojne komplimente na račun izgleda. Opravdano, zar ne?!