Naš najuspešniji sportista Novak Đoković, pre nekoliko dana doputovao je u Beograd kako bi sa teniskom reprezentacijom Srbije igrao na predstojećem Dejvis kupu.

U Srbiju je sa njim došao i njegov sin Stefan, a njih dvojica koriste svaki slobodan trenutak, između Noletovih treninga, da zajedno uživaju u Beogradu.

Novak Djokovic, nas najbolji sportista svih vremena i jedan od najboljih tenisera sveta, danas je sa clanovima porodice...

Posted by Zoološki vrt grada Beograda on Tuesday, April 4, 2017

Tako su njih dvojica juče posetili i Zoološki vrt grada Beograda. Posetioci, a naročito domaćini u Zoološkom vrtu, bili su oduševljeni zbog dolaska Đokovića.

Direktor jednog od ponosa Beograda Srboljub Aleksić darivao je Novaka Monografijom vrta i publikacijom o životinjskim vrstama koje se u njemu nalaze i povodom te posete napisao poruku u kojoj je iskazao sav ponos zbog posete svetskog asa.

"Novak Đokovic, naš najbolji sportista svih vremena i jedan od najboljih tenisera sveta, danas je sa članovima porodice posetio zoološki vrt. Tom prilikom od nas je dobio Monografiju vrta i publikacije o životinjskim vrstama koje imamo. Svojim dolaskom učinio je veliku čast vrtu, na čemu smo mu jako zahvalni. Drago nam je što jednu takvu ljudsku i sportsku veličinu krasi i ljubav prema životinjskom svetu", napisao je Aleksić na Fejsbuk profilu.

Posted by Zoološki vrt grada Beograda on Tuesday, April 4, 2017