Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dirljiva priča koja se krije iza fotografije tate i njegove tek rođene ćerke (FOTO)

Svaki porođaj je poseban i dirljiv na svoj način, ali retko koji uspe da razneži planetu kao što je to slučaj sa rođenjem malene Evelin Elizabet.

 Izvor: Foto: Facebook

Fotografkinja Lejlani Rodžers gotovo pet godina svojim objektivom zabeležava najintimnije i najdirljivije trenutke sa porođaja. Zahvaljujući svojoj profesiji, ona je prisustvovala na više desetina različitih porođaja, a svaki od njih je za nju bio poseban i dirljiv na svoj način.

Fotografije ove umetnice i mame često su obilazile planetu, a jedan od poslednjih u nizu porođaja kojem je prisustvovala posebno se izdvojio.

"Ovo je priča o mami i tati koji su prošli kroz gubitak i upornost kako bi dobili svoje dete. Tetovaža na tatinim grudima je urađena nakon prvog pobačaja, a sada u naručju drži svoju tek rođenu, zdravu ćerkicu. Oboje su podsetnici trijumfa”, napisala je ona pored fotografije koju je objavila na svojoj Fejsbuk stranici. 

This is a story about a mom and a dad who went through loss and persistence to get their baby. That tattoo on his chest...

Posted by Leilani Rogers, Photographer on Saturday, March 18, 2017

Porođaj je trajao neverovatnih 40 sati, ali je tata Hantera Madena sve vreme bio podrška svojoj hrabroj supruzi.

Povezane vesti

"Ovo je bio spor, ali intenzivan porođaj, a mama je nakon 24 sata izdržala još 16. Kako? Tako što je žensko telo zapanjujuće neverovatno", napisala je sa divljenjem Lejlani pored još jedne fotografije sa ovog porođaja.

Did you reach a point in labor when you were D-O-N-E? When you thought... I can't do this anymore. For this sweet...

Posted by Leilani Rogers, Photographer on Monday, March 20, 2017

Because can we really get enough of this sweet dad?

Posted by Leilani Rogers, Photographer on Monday, March 20, 2017

Najnovije

Vesti

Porodica