Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nezaboravan koncert u Areni: Zaljubljeni parovi iz sveg glasa pevali sa Ivanom Zakom

Ulazak na binu Nede Ukraden koja je zapevala svoj legendarni hit "Zora je svanula", a Zak joj se pridružio u duetu "Tetovaža", publiku je bacio u trans.

 Izvor: Foto: Marko Šoban, Hrvoje Jelavić, Petar Glebov / Pixsell

Hiljade obožavalaca sjatilo se prošle subote u zagrebačku Arenu i s nestrpljenjem čekalo da na binu izađe Ivan Zak. Pevač je atmosferu zapalio taktovima prve pesme "Ilegala" s njegovog nagrađivanog albuma "Usne varane", a zatim je s publikom zapevao svoje hitove poput "Sve si moje", "Bolja od najbolje" i "Meni se s tobom". 

"Hvala svim obožavaocima, prijateljima i organizatorima ovog muzičkog spektakla koji su me podržavali i verovali u mene. Ovim koncertom želim da proslavim sve naše zajedničke uspehe", rekao je Zak.

U prvim redovima zaljubljeni parovi su iz sveg glasa pevali s Ivanom ljubavne balade, a on ih je iznenadio nastupima svojih prijatelja i kolega. Na binu je ušetala Neda Ukraden i zapevala svoj legendarni hit - "Zora je svanula". Ivan joj se pridružio, te su "Tetovažom" publiku bacili u trans. Gazde i Begini rasplesali su celu Arenu, a zatim se na pozornici pojavio kralj dijaspore.


Foto: Marko Šoban, Hrvoje Jelavić, Petar Glebov / Pixsell 

"Verujem u Ivana od početka njegove karijere i zato sam srećan što me pozvao kao svog gosta na prvi koncert u Areni. Verujem da su pred njim veliki uspesi", nahvalio je Ivana kolega Mate Bulić koji je publiku počastio pesmama "Moja Hercegovina" i "Pevam i plačem".

Zak je u završnom delu spektakularnog nastupa uzeo gitaru i zapevao s frontmenom Opšte opasnosti Perom Galićem "Jednom kad noć", a publici se Ivan zahvalio na nezaboravnoj noći u kojoj su muzika i ljubav odigrale glavne uloge uoči Dana zaljubljenih.

Najnovije

Vesti

Porodica