Lepa žena je ona koja je srećna. I to nije samo izreka koju upotrebljavamo onda kada sa nekim razgovramo samo 'reda radi', to je zaista tačno.

Dođe period u životu, prag, kada je žena dostigla neke zacrtane ciljeve, kada se ostvarila u ulogama koje je od malena priželjkivala, kada pored sebe ima podršku i ljubav, mesto gde se oseća sigurno i zaštićeno, čak i kada joj to nije potrebno.

Čini se da je do tog životnog perioda došla naša pop pevačica Aleksandra Radović. Iako detalje iz svog privatnog života veoma retko deli sa medijima, postoje stvari koje ne mogu, i ne treba da se kriju. Srećno i zdravo dete, čovek pored kog blista i uspešna karijera čine da na Aleksandrin račun ne prestaju da stižu komplimenti.

A mali "recept" za put do sreće, sitinicu koja znači život, ona je svojim prijateljima i fanovima otkrila na svom Instagram profilu.

"Nedelja... uzivajte sa svojim porodicama u nedeljnom rucku, druzenju i igranju sa decom. Biti Tu za bližnje, trebalo bi da bude cilj i smisao svakog našeg dana..", napisala je.