Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danijela Buzurović, Iskra Brajović, Tamara Dekarić i Jovana Pajić: Prvi novogodišnji praznici poznatih mama i njihovih mezimica (FOTO)

Naše slavne mame otkrivaju na koji način proslavile novogodišnje i božićne praznike, koliko su im ćerke promenile živote, šta im je prioritet u podizanju dece, kao i da li bi u narednoj godini volele da prošire svoju porodicu.

 Izvor: Foto: Story/Luka Šarac

Ono po čemu će voditeljka Danijela Buzurović (34), glumica Iskra Brajović (29), pevačica Jovana Pajić (26) i manekenka Tamara Dekarić (26) pamtiti 2016. godinu svakako je dolazak na svet njihovih naslednica. Malene Klara, Ines, Đina i Simona postale su centar njihovog sveta, a novogodišnji i božićni praznici potpuno su podređeni njihovim mezimicama. Samo za Story, poznate mame pričaju o čarima roditeljstva, bračnom životu, neizmernoj ljubavi koju su u njihovu svakodnevicu unele ćerke, ali i sumiraju godinu na izmaku, otkrivajući svoje intimne želje i planove za naredan period.

Po čemu ćete pamtiti 2016. godinu, a šta priželjkujete u 2017?

Jovana: Rođenje Đine obeležilo mi je ovu godinu i zaista ne postoji ništa značajnije što se desilo u 2016. Osim toga, ovu godinu obeležio nam je i Saletov koncert, koji je bio samo dva dana pre ćerkinog dolaska na svet. Ovo je bila dobra godina, preselili smo se i proširili našu porodicu, imamo dvoje dece i zaista smo neizmerno uživali. Možda nam je nekada bilo i naporno, ali zaista je prelepo. Uvek treba imati neke ciljeve, kakvi god oni bili, pa tako i ja imam želje i planove za 2017. godinu i strpljivo ću čekati da mi se oni ostvare.

Danijela: Dolazak Klare u našu kuću obeležilo je ovu godinu i potpuno nam promenilo živote. Sada smo kompletna porodica i uživamo u tome svakog dana. Od 2017. godine imamo standardna očekivanja: čekamo da Klara prohoda i progovori, a mene očekuje i povratak na posao. To će biti uzbudljivo jer mi predstoje novi izazovi, ali i emotivni šok za koji se već pripremam jer ću manje viđati decu.

Tamara: Znam da ovo možda zvuči kao kliše, ali najupečatljiviji trenutak ove godine bio je onaj kada sam ugledala ćerku. Čim sam je prvi put uzela u ruke, naprosto nisam znala šta mi se događa od jačine emocija koje sam osećala. Sledeće godine nameravamo da organizujemo veliko slavlje povodom Simoninog prvog rođendana i krštenja. Takođe, u planu imamo i jedno lepo putovanje, s obzirom na to da smo Simon i ja pričali kako želimo da napravimo jednu intimnu proslavu venčanja samo za nas dvoje. Na prvoj svadbi toliko smo se umorili jer je bilo mnogo zvanica, pa nismo stigli da uživamo taj dan. Radim na novoj kolekciji mog brenda i želim još mnogo toga da postignem naredne godine. Nadam se da će mi se svi planovi ostvariti.  Foto: Story/Luka Šarac

Iskra: Ovu godinu pamtiću po venčanju sa suprugom Sinišom i rođenju ćerke. Život mi se odjednom promenio... Početak godine počeo je veoma loše i svi smo žalili za legendama koje su napustili svet umetnosti, ali onda se sve promenilo i odjednom mi je 2016. postala najbolja godina do sada. Da me je neko 2015. pitao da li ću u ovo vreme biti supruga i majka, mislila bih da se šali sa mnom. Kada je reč o planovima za sledeću godinu, čim budem prestala da dojim naslednicu, planiram da se vratim poslu jer sam veliki radoholičar.

Povezane vesti

Kako se u vašoj kući proslavljaju novogodišnji i božićni praznici?

Jovana: Sale i ja smo velika deca i oboje volimo praznike. Helena se posebno raduje kićenju jelke i pisanju pisma Deda Mrazu, a i mi smo uz nju potpuno podetinjili i radujemo se svemu što Nova godina nosi. Biće veselo, kao i uvek.

Povezane vesti

Danijela: Mi smo tradicionalisti i kod nas svaki praznik proslavlja se kako to običaji nalažu. Pošto smo velika i srećna porodica, mi idemo iz kuće u kuću i to je jedna velika žurka za sve nas. Obilazimo moje i Stefanove roditelje, uvek je veselo, glasno i uzbudljivo.

Tamara: Ova Nova godina posebna je iz više razloga. Prvi je, naravno, što ćemo je Simon i ja proslaviti uz našu ćerku, a drugi što će se suprugova sestra Danica venčati 31. decembra. Imaćemo dvostruko slavlje, a budući da je Nova godine, mladenci su vodili računa o roditeljima sa decom pa će napraviti posebnu sobu gde će biti bebe kako bi mame i tate mogli da dođu i čestitaju im u ponoć. Moj suprug ima veliku porodicu pa su praznici uvek uzbudljivi.

Iskra: S obzirom na to da nam je ovo prva godina koju Siniša i ja slavimo zajedno, a ujedno i prva od kada smo postali roditelji, ali i dobili našeg psa Roka koji nema još ni godinu dana, odlučili smo da je provedemo kod kuće u intimnoj atmosferi. Okitili smo malu jelku i sve dekorisali, a iako se Ines toga neće sećati jednog dana, mi ćemo joj pričati o njenoj prvoj Novoj godini.

Nastavak teksta pogledajte na sledećoj strani...

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica