Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trudnica u Sjenici bila zavejana tri dana: Spasioci 15 sati pokušavali da dođu do buduće mame

U snegom zavejanoj Sjenici juče se odigrala prava drama - spasioci su se skoro 15 sati probijali kroz smetove kako bi spasli Dritu Kutrović koja je u petom mesecu trudnoće.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Drita Kutrović, koja je u petom mesecu trudnoće tri dana bila zavejana, oporavlja se u Domu zdravlja u Sjenici, naokon što su je juče spasioci evakuisali.

Kako je Blic saznao u Domu zdavlja u Sjenici, Dritino zdravstveno stanje je stabilno, zaustavljeno je krvarenje, i ona se oporavlja.

Za sada neće biti puštena na kućno lečenje, dok se potpuno ne stabilizuje, a i vremenski uslovi ne poboljšaju.

Povezane vesti

Po nju su u ponedeljak ujutru vatrogasnim kolima i sankama pošli spasioci, koji su išli iza buldožera koji je probijao put u dužini od dvadeset kilometara.

Kuturovićeva kaže da je trpela zdravstvene probleme i nadala se da će se sneg otopiti i da će moći da ode kod lekara.

"Više nisam mogla da izdržim i zvala sam spasioce koji su se petnaest sati probijali do moje kuće u kojoj sam tri dana bila zavejana. Kada su stigli do mene, morali su da me nose dva kilometra do džipa koji je čekao na padini", priča ova Sjeničanka.

Ona kaže da je pokušala sama da se probije do puta, ali nije uspela.

"Nisam znala da su svi putevi blokirani pa sam krenula ali sam se brzo vratila. Tek sam posle saznala da je dvadeset kilometara puta pod snežnom blokadom. Hvala spasiocima, spasili su mi život", kaže Drita.

Najnovije

Vesti

Porodica