Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Animirani film 'Pevajmo' u domaćim bioskopima

Posle velikog uspeha komedije "Tajni život kućnih ljubimaca", Illumination studio nam ove zime donosi film "Pevajmo", u kome ćemo moći da čujemo preko 65 hit pesama.

 Izvor: Foto: Promo

Slobodan Stefanović, Paulina Manov, Dragan Vujić Vujke, Milan Antonić, Dragana Milošević, Marko Marković, Milan Tubić i Iva Stefanović igraju glavne likove u ovoj muzičkoj komediji o pronalaženju sjajne zvezde koja postoji u svima nama.

Smešten u svet poput našeg ali koji naseljavaju samo životinje, „Pevajmo“ predstavlja Bastera Muna (Slobodan Stefanović)), uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista, dobro, možda malo živi u zabludi, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad, suočen s propadanjem svoje životne ambicije, on ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju.

Pojaviće se pet najozbiljnijih kandidata: Majk, (Dragan Vujić Vujke) miš koji pevuši jednako dobro kao što vara ljude; Mina, stidljiva slonica tinejdžerka, koja ima užasnu tremu od nastupa; Rozita (Paulina Manov), premorena majka koja ima 25 prasića; Džoni, mladi gorila gangster (Milan Antonić) koji traži način da pobegne od porodičnog kriminala, i Eš, pank-rok bodljikavo prase (Iva stefanović) koja pokušava da se otrese svog arogantnog dečka i postane solo pevačica.

Sve životinje će doći na Basterovu audiciju verujući da je to njihova šansa da promene svoj život. A dok ih Baster sve pojedinačno podučava i dovodi sve bliže i bliže velikom finalu, počeće da shvata da pozorište možda nije jedino što treba da se spasi.

Od 22. decembra "Pevajmo" možete možete pogledati u domaćim bioskopima.

Posle velikog uspeha komedije "Tajni život kućnih ljubimaca", Illumination studio nam ove zime donosi film "Pevajmo", u kome ćemo moći da čujemo preko 65 hit pesama.
Izvor: YouTube

Yumama i Taramount vas nagrađuju!

Prve tri čitateljke koje na i-mejl: [email protected] pošalju tačan odgovor na pitanje: Koji domaći umetnici su pozajmili glasove likovima u crtaću "Pevajmo"? , osvojiće promotivni poklon (bocu za vodu, svetleći privezak za ključeve ili pribor za pisanje).

Napomena: Zajedno sa odgovorom pošaljite i Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

Software:Embettered by PicMonkey. http://www.picmonkey.com

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica