Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama koja doji petogodišnje trojke: Umorna sam i izranjavana, samo želim da prestane

Mama Davina (47) ima petoro mališana, među kojima i petogodišnje trojke koje još uvek traže od nje da ih doji, ali ona nije srećna zbog toga.

  Izvor: Foto: Facebook

Australijanka Davina Rajt (47), trenutno živi u Hong Kongu sa suprugom Džejsonom i majka je petoro dece, među kojima i petogodišnje trojke koje i dalje doji dva puta dnevno - ujutro i pre spavanja.

Ona Konora, Vilou i Samer doji od trenutka kada su se rodili. Iako kaže da je umorna od toga, veruje da deca sama treba da odluče kada im je dosta. Kaže i da mnogi ljudi kažu da doji zbog sebe, a ne zbog dece, i da to nije ni blizu istini. 

Povezane vesti

"Umorna sam, izranjavana i sigurna da višak kilograma neće otići sve dok ih dojim. Ipak, smatram da su oni ti koji imaju zadnju reč o tome kada prestajemo sa dojenjem. Ne radi se čak ni o tome da želim svoje telo nazad za sebe, jer to više nikada neću imati. Samo želim da dojenje prestane", priča Davina medijima.

Triplet toddler nursing! Check out this awesome mama who guest blogs at The Badass Breastfeeder. http://www.thebadassbreastfeeder.com/attachment-parenting-with-triplets-by-guest-blogger-davina-wright/

Posted by The Milky Way Movie on Tuesday, May 20, 2014

Ona je sa dojenjem prethodno dvoje dece prestala kada su imali oko 14 meseci, i kaže da je očekivala da će to biti slučaj i sa trojkama. Ipak, ograničila im je dojenje na dva puta dnevno, iako kaže da bi deca volela više.

Holy smokes! This mama breastfed triplets! And look at those adorable faces <3 Are="" there="" any="" breastfeeding="" moms="">

Posted by Paa.la on Friday, November 30, 2012

"Obožavaju dojenje, zaista. Mnogo puta u toku dana ih odbijem", objašnjava ova majka i dodaje da trenutno pokušava da im objasni da moraju da poštuju granice koje im postavi.

Povezane vesti

"Kada ih odbijem, udruže se protiv mene. Kao mala horda zombija koji me vuku i pokušavaju da dođu do grudi. Teško mi je da im kažem 'ne', ali to ipak uradim", objašnjava Davina i zaključuje da veruje da deca neće imati problema sa vršnjacima zbog dojenja jer 'nikom nisu rekli'.

Posted by 國際母乳會-香港 La Leche League - Hong Kong on Sunday, July 12, 2015

Kaže i da je jedna od prednosti produženog dojenja i to što deca mogu da verbalizuju svoju radost zbog toga.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica