Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aukcija slika školaraca sa Banjice: Za lakši život dece obolele od raka

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) i CPI grupa, zajedno sa mališanima sa Banjice, organizuju "Humanitarnu akciju dečijih slika - za lakši život dece obolele od raka"

 Izvor: Foto: Shutterstock

U četvrtak 15. decembra u komercijalnom prostoru stambeno-poslovnog kompleksa Paunov breg (Bulevar JNA 2b, Banjica) organizuje se "Humanitarna aukcija dečijih slika – za lakši život dece obolele od raka". 

Organizator događaja je Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR, a u svojstvu domaćina je CPI grupa, investiciona korporacija, koja ustupa deo svog kompleksa za potrebe organizacije ove humanitarne aukcije, a na samoj manifestaciji će nastupiti i kao učesnik aukcije, odnosno kao donator.

Povezane vesti

Kompletan prilog koji će biti sakupljen od prodaje dečijih slika na aukciji biće doniran za završetak izgradnje i opremanje novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja Klinike za dečje interne bolesti u  Niš, čime će se značajno povećati i unaprediti tehnički, medicinski i smeštajni kapaciteti za adekvatno lečenje i negu dece obolele od malignih bolesti.

Deca Banjice učestvuju u ovoj manifestaciji svojim kreacijama, odnosno slikarskim delima  koja će biti predmet aukcije. Učesnici aukcije će biti predstavnici domaćih i stranih kompanija, ljudi iz poslovnog sveta, kao i prijatelji i partneri Udruženja NURDOR i CPI grupe, koji su spremni u skladu sa svojim mogućnostima da otkupom pomenutih slika učestvuju u kolektivnoj donaciji koja će, bar unekoliko, pomoći da se deci koja boluju od teških bolesti omogući adekvatna medicinska nega. 

Svakom detetu obolelom od raka mora biti dostupno najbolje moguće lečenje i nega, kao i psiho‐socijalna podrška porodici deteta kako bi što lakše prebrodili dugotrajno, bolno i iscrpljujuće lečenje. Stoga Vas molimo da podržite našu dobrotvornu akciju objavom ove informacije u Vašem cenjenom mediju, kao i da nam se pridružite na samoj aukciji ukoliko želite da ispratite kompletno dešavanje.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica