Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrabri borac: Trogodišnji sin poznatog kanadskog pevača nastavlja svoju bitku protiv raka

Hrabri dečak trenutno je na hemoterapiji i priprema se za operaciju, a njegovi roditelji pauzirali su sa karijerama i spremaju mu nezaboravnu proslavu praznika.

 Izvor: Foto: Instagram

Trogodišnji Noa Buble, sin kanadskog pevača Majkla Bublea i argentinske glumice i pevačice Luisiane Lopito, biće podvrgnut operaciji raka jetre krajem ovog meseca, preneo je "Daily Mail" pisanje argentinskih medija.

Argentinski mediji su naveli da je maleni Noa trenutno na hemoterapiji kako bi se umanjio tumor, a ovaj tretman će, navodno, trajati, četiri meseca.

Povezane vesti

Osim toga, potvrđeno je da će dečak nakon završenog tretmana u bolnici, po nalogu lekara, Božić provesti kod kuće u krugu porodice.

Dečakov otac, inače je najpoznatiji po izvođenju božićnih pesama, i svake godine uoči praznika, upravo njegov glas ispunjava porodične domove.

"Umesto da kao do sada Božić prolave u Kanadi, Majkl i Lusijana su se odlučili da se porodica okupi u Los Anđelesu kako bi bili pored dečaka i pripredili mu nezaboravnu proslavu praznika", rekao je izvor blizak paru.

Podsetimo, prošlog meseca porodica Buble je objavila vest na društvenim mrežama da je njihov sin oboleo od kancera.

"Luisana i ja smo pauizirali sa svojim karijerama kako bi sve svoje vreme posvetili tome da Noa što pre ozdravi. U ovim teškim vremenima, od vas tražimo da se molite za nas i da poštujete našu privatnost. Pred nama je dugačak put i nadamo se da ćemo uz podršku porodice, prijatelja i fanova iz celog sveta pobediti u ovoj bitki, uz Božiju pomoć", rekao je tada pevač.

Hrabri dečak trenutno je na hemoterapiji i priprema se za operaciju, a njegovi roditelji pauzirali su sa karijerama i spremaju mu nezaboravnu proslavu praznika.
Izvor: YouTube

Najnovije

Vesti

Porodica