Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmopolitan Millennial Fest: Druženje sa kreativcima drugu godinu za redom

Drugi put za redom, magazin Cosmopolitan je organizovao izložbu “Moje kreativno Ja”, koja je kasnije prerasla u žurku i druženje sa kreativcima i mentorima. Prenosimo vam delić atmosfere sa ovog događaja...

  Izvor: Foto: Damir Dervišagić

Nesvakidašnja i kreativna Cosmo priča nastavila se u partnerstvu sa "Telenorom" i ove godine, a festival je podržao i "Gorki List".

Magazin Cosmopolitan je drugi put za redom organizovao izložbu "Moje kreativno Ja", nakon koje je organizovana žurka na kojoj su kreativci i mentori uživali u Gorkom listu. Multimedijalni koncept postavke, održane u poznatoj beogradskoj galeriji "Štab", oduševio je sve ljubitelje umetnosti. Cosmopolitan je ponovo potvrdio povezanost sa millennial generacijom, nošen njenom beskonačnom energijom originalnih ideja i inovacija. 

Izložba "Moje kreativno Ja" pripremana je više meseci. Potencijalni učesnici postavke postajali su vremenom sve inspirisaniji i kreativniji, da bi se na samom kraju došlo do izbora od 152 kandidata koji su svi zajedno poslali blizu 400 fantastičnih radova. U najuži krug ušlo je 38 kandidata, odnosno kreativnih rešenja, koji su svojom raznovrsnošću doprineli da se svi zajedno osetimo počastvovano na samoj izložbi. Radovi su bili podeljeni u pet kategorija: zlatna, koralna, purpurna, neon i azurna. Azurna "Telenor" kategorija je bila pravi pokazatelj koliko se digitalizujemo iz godine u godinu i kako se i umetnici sve više okreću aplikacijama kako bi izrazili svoju kreativnost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica