Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Seka Aleksić i Veljko Piljikić: Prva fotografija naslednika Jakova (FOTO)

Popularna folk pevačica, koja je nedavno postala mama po prvi put, konačno je svetu otkrila kako izgleda njen prvenac Jakov.

 Izvor: Foto: Instagram

Od 24. septembra u životu folk zvezde Seke Aleksić (35) ništa nije kao što je do tada bilo. U istom trenutku rodile su se i jedna nova beba i jedna nova mama. Nelogičnost je dobila logiku u činjenici da žena postaje majka tek kada ugleda svoje potomstvo. U slučaju jedne od najpopularnijih pevačica u regionu, to je dugo iščekivano dete, koje su ona i njen suprug Veljko Piljikić (33) želeli još od trenutka kada su se zavoleli, a ta želja postala je još jača nakon 12. septembra 2010. godine kada su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, što su proslavili glamuroznim svadbenim slavljem u jednom prestižnom beogradskom restoranu.

 Foto: Madrina Fotos by Bojana Doganjić

Iako je želela da se porodi prirodnim putem, lekari su joj sugerisali, a ona je uvažila njihov savet, da sina na svet donese carskim rezom. Od tog momenta potpuno je posvećena svom nasledniku koji je postao centar njenog sveta, jednako kao što to svaka majka kaže za svoje dete. Prvi put se od njega odvojila nakratko, dve nedelje posle porođaja, kada je došla na proslavu 11. rođendana magazina Story s kojim ima višegodišnju uspešnu saradnju i sa čijim čitaocima rado podeli sve ono važno što se dešava u njenom životu. Upravo zbog toga, prvi put se fotografisala za Story sa svojim sinom kome su ona i njen suprug još pre rođenja namenili starozavetno ime Jakov.

Povezane vesti

Pevačica je fotografiju naslovnice objavila i na svom Instagram profilu uz dirljive reči:

"Nikada nisam bila ovoliko ponosna! Ova naslovnica će me podsećati da se vredi boriti za ono sto želiš! Da je Bog veliki i da ruka Gospodnja štiti sve nas. Hvala Gospodu na najlepšem daru u našim životima, nikada nisam posumnjala u njegovu moć, u njegovu ljubav i silu! Naša radost nema kraja!"

Povezane vesti

Folk zvezda Seka Aleksić u novom broju magazina Story Seka objašnjava i kako su se ona i suprug Veljko Piljikić snašli u ulozi roditelja, šta je dolazak bebe promenilo u njihovim životima, kakvim načelima će se rukovoditi prilikom njegovog odrastanja i vaspitavanja, ali i otkriva da su svog naslednika krstili već nekoliko dana posle porođaja

Kompletan intervju i ekskluzivne fotografije potražite u novom, 584. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 25. novembra

Razgovarao: Saša Tošić

Najnovije

Vesti

Porodica