Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi detalji intimne proslave: Jelena i Novak Đoković uskoro slave drugi rođendan malog Stefana

Sin najboljeg svetskog tenisera i Jelene Đoković 21. oktobra napuniće dve godine , a njegovi ponosni roditelji već uveliko organizuju proslavu ovog važnog dana.

 Izvor: Foto: Profimedia

Stefan Đoković napuniće dve godine 21. oktobra, a Jelena i Novak za svog naslednika pripremaju intimnu proslavu.

Bračni par Đoković namerava da zbog sina stan u Monte Karlu pretvori u igraonicu. Naime, oni neće iznajmljivati poseban prostor za proslavu, već će svoj dom ukrasiti i prilagoditi dečjem rođendanu, prenosi Blic puls. 

Pogledajte i Ukusan obrok za malog Stefana po receptu Jelene Đoković (FOTO)

Novak ove nedelje igra turnir u Šangaju, pa su planovi oko proslave počeli pre nekog vremena, kako bi sve bilo spremno kada se on vrati. Proslava će biti u njihovom stanu u Monte Karlu i biće intimna. Kao što ni prošle godine nisu želeli da prave medijsku pompu oko slavlja, tako će i ove godine sve učiniti da rođendan obeleže u intimnoj, porodičnoj atmosferi", priča dobro obavešteni izvor. 

Na rođendanskom partiju malenog Stefana biće njegove bake, deke, tetka i stričevi, za koje je već organizovan put do Monaka.  

Poznato je da se Đokovići hrane izuzetno zdravo i da je i Stefan naučen na ukusnu hranu, pa za ovaj događaj neće menjati ništa. Biće tu mnoštvo zdravih poslastica, a takva će biti i ona najvažnija - torta! Jelena je i prošle godine, za Stefanov prvi rođendan, pripremila takozvanu raw ili sirovu tortu u koju ne ide šećer, brašno, jaja, mleko, gluten ili čokolada, već ona ima zdrave sastojke poput voća, oraha, kakaoa, rogača, kokosa...", objašnjava izvor.

Jelena Đoković je čak objasnila da je uspela još prošle godine, za Stefanov prvi rođendan, da sruši predrasude svoje majke, koja se brinula oko hrane i da manja torta ne znači obavezno i gladne goste.

Pogledajte i Ukusan kolač po receptu Jelene Đoković (FOTO)

Moja mama je bila zabrinuta da će ovo biti mala torta za sve nas, ali tada je shvatila da se zbog ovih sastojaka najedete brzo, zadovoljivši želju za šećerom", rekla je Jelena posle proslave prvog rođendana.

Ono što Stefan sigurno najviše priželjkuje su pokloni, a njegovi roditelji odlučili su, da mu kao i svakom malom dečaku, kupe igračke.

Jelena i Novak su se dogovorili da Stefanu poklone edukativne igračke, one koje pospešuju razvoj deteta i njegovo logičko razmišljanje. Iako ih mali Stefan već ima dosta, kao i svaki dečačić uvek se obraduje novima, a mama i tata, kao i svi roditelji, uvek žele da mu izmame osmeh na lice. Jeleni i Novaku važno je i da Stefanu uspomene na detinjstvo budu trenuci koje je proveo sa porodicom, jer najvažnije je da su na okupu. Oni žele da Stefan kad poraste vidi na fotografijama kako su se svi okupili za njegov rođendan i kako ništa materijalno nije lepše od trenutaka provedenih u krugu najbližih ", kaže izvor blizak najboljem teniseru sveta i njegovoj supruzi. 

Izvor: Puls online

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije

Vesti

Porodica