Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Originalna ideja jednog tate inspirisala roditelje: Najlakši način da sprečite dečje razmirice u autu (FOTO)

Svi roditelji koji imaju dvoje dece sličnog uzrasta, znaju koliko vožnje automobilom mogu da budu naporne zbog čestih svađa. Međutim, tata dvogodišnjih trojki pronašao je genijalan način da to spreči.

 Izvor: Foto: Facebook/Jake White

Kada se supruga Džejka Vajta pre dve godine porodila i na svet donela trojke, par iz Ohaja nije imao predstavu sa kakvim će se sve izazovima susresti.

Vajt, koji je inače tata koji radi od kuće i bavi se vajarstvom, kaže da mu je profesija donekle pomogla da neke od problema koji se tiču klinaca lakše reši. Jedan od njih je i vožnja automobilom koja gotovo nikad ne može da prođe bez svađa.

Da bi sprečio svakodnevne razmirice Havijera, Stele i Džuda, tata Džejk je došao na originalnu ideju koju je ponosno pokazao na svom Fejsbuk profilu - on je između svakog auto-sedišta postavio pregrade.

“To sam uradio jer je uvek bilo otimanja hrane, a za jednog dvogodišnjaka to je kraj sveta. Pregrade su napravljene od pene, ali dovoljno čvrste da razdvoje klince. Na sreću, oni nisu još dovoljno jaki da bi ih srušili”, objašnjava Džejk.

Njegova fotografija je mnoge nasmejala, ali i inspirisala da urade nešto slično.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica