Ulazak u poslednji mesec trudnoće folk zvezda Seka Aleksić (35) obeležila je intimnim slavljem u svojoj kući u Staroj Pazovi. S obzirom na to da se 12. septembra navršilo šest godina otkako se na bajkovitom venčanju u prestižnom restoranu Franš na večnu ljubav zaklela suprugu Veljku Piljikiću (33), godišnjica braka bila je dodatni razlog za proslavu. Radost, smeh, pozitivna energija i lepe misli ispunile su njen dom, koji će uskoro postati bogatiji za novog člana porodice. Naime, folk zvezda i njen suprug Veljko dobiće polovinom oktobra svoje prvo dete. Iako je u poodmakloj trudnoći, kako sama kaže, nije razmažena trudnica, već osluškujući svoj organizam svoju svakodnevicu ispunjava aktivnostima koje su za nju bile uobičajene i ranije. Do pre samo nekoliko nedelja redovno je nastupala na koncertima.

Pogledajte i Seka Aleksić: Soba iz bajke za maminog malog naslednika (FOTO)

"Osim što više ne nastupam, ne podižem teške predmete i ne letim avionom, skoro da nema promena kada je reč o mojim uobičajenim aktivnostima", kaže uz osmeh buduća mama, naglašavajući da ona i suprug s nestrpljenjem i velikom radošću iščekuju dan kada će u naručje uzeti svog prvenca.

Pogledajte i Najlepša kratka imena za dečake

"Najčešće leškarim jer mi to prija. Imam svu pažnju ovoga sveta iako nikada nisam bila razmažena. Moje drugarice dolaze redovno, pitaju da li je potrebna neka pomoć, družimo se i ćaskamo. Uskoro odlazim u Beč gde planiram i da se porodim", otkrilaje Seka i sa čitateljima magazina Story podelila da će ona i suprug sina nazvati Jakov.

Pogledajte i Najlepša muška imena u Srbiji

Kompletan intervju i ekskluzivne fotografije sa slavlja potražite u novom, 575. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 23. septembra

Izvor: Story.rs

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.