Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Večni zagrljaj: Srceparajuća priča koja stoji iza tetovaže jednog tate

Da li se sećate prvog trenutka kada ste dodirnuli ručicu vašeg deteta? Jedan tata napravio je prelepu tetovažu kao večni podsetnik na najbolniji period u njegovom životu...

  Izvor: Foto: Facebook / Dadmum

Početkom septembra Bred Kerns iz Australije, proslavio je je Dan očeva, baš kao i mnoge druge tate širom sveta. Bred je tata trojice dečaka, a njegov prvi sin je nažalost izgubio bitku na rođenju.

Breda je to podstaklo da javno podeli svoje bolno iskustvo u emotivnoj poruci koju je objavio na svom Fejsbuk profilu.

"Da li se sećate prvog trenutka kada ste dodirnuli ručicu vašeg deteta?" Bred je postavio pitanje 2. septembra, kada je ispričao svoju srceparajuću priču uz fotografiju na kojoj se vide tetovaže bebinih šaka na njegovom vratu.

Povezane vesti

"Razmišljao sam o ovim tetovažama malih šaka na mom vratu... Ove sićušne šačice su pozicionirane kao večni zagrljaj. Ovo su šake našeg prvog sina. Njegovo ime bilo je Badi. Nije bilo suđeno da mu to bude ime, ali u tom momentu je delovalo kao pravo i da će uvek ostati tako. Kada smo ga prvi put upoznali bio je u idealnom stanju i spavao je. Delovalo je kao da će sve biti dobro. On je bio moj mali Badi. Tetovaže šaka služe kao moj večni podsetnik", napisao je tata Bred uz obrazloženje da tetovaža služi kao potsetnik na to kakav je osećaj postati tata i izgubiti dete u isto vreme.

"Od tog dana na dalje, bio sam tata", nastavio je Bred, "Činjenica da nismo mogli da ga povedemo kući sa nama nije nimalo promenila situaciju. Činjenica da nikada neću imati priliku da ga učim da šutne loptu nije bila važna. Držali smo mu ručice i zvali smo ga svojim sinom. On je bio prvi mali dečak kome sam dao to obećanje."

Od tad njegova objava nailazi na mnoga pozitivna mišljenja, a njegova hrabrost da podeli toliko emotivnu objavu je dodirnula srca mnogih. 

Njegova priča je objavljena u cilju da podigne svest o smrti novorođenčadi i ohrabri druge da podele svoju bol pri gubitku novorođenčeta.

Povezane vesti

"Svest je bitna. Svest stvara prostor da se pokrene polemika na određenu temu, a društvene mreže su prostor za to. Ako možemo da podignemo svest preko društvenih mreža, možemo i da omogućimo sigurno okruženje i prostor da se definiše ovakva tema. Mislim da ne postoji način da se ovako nešto definiše, samo razgovarajmo", rekao je Bred.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica