Kortni Kardašijan, jedna od trenutno najpoznatijih sestara na svetu, poslednje dane leta provodi okružena članovima svoje porodice. U društvu mame Kris Džener i njenog partnera Korija Gemlba, slavna mama i njeno troje mališana uživaju krstareći jahtom, a trenutno se nalaze u Italiji.

Ono što je mnogima privuklo pažnju, kada su se pojavile paparaco fotografije, jeste to da Kortni izgleda bolje nego ikad.

Pogledajte i Kortni Kardašijan: Soba iz snova za ćerku (FOTO)

U jednodelnom kupaćem kostimu Kortni je prosto blistala i čini se provodila kao nikada do sada.

Kortni je poznata i po tome što je najmanje provokativna sestra porodice Kardašijan- Džener, ali i sestra koja se najmanje pojavljuje u javnosti.

Iako mnogi tvrde da ni Kortni nisu strane plastične operacija, ona i na tom polju zaostaje u odnosu na ostale članice poznate televizijske porodice, pa važi za najvećeg promotera prirodnog izgleda među njima.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama

Poznata rijaliti zvezda i mama troje mališana oduševila je javnost svojom figurom koju je ponosno pokazala na letovanju u Italiji.