Kejt Vigos, jedna od najpoznatijih dula na društvenim mrežama, nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je privukla veliku pažnju.

Pogledajte i Fotografije iz operacione sale: Bebe uslikane nekoliko sekundi nakon carskog reza (FOTO)

Naime, Kejt, koja redovno objavljuje neverovatne portrete sa porođaja, postavila je fotografiju sa carskog reza koju ju joj je poslala novopečena mama male Raje.

“Bili bismo veoma počastvovani kada biste objavili ovu jedinstvenu fotografiju naše ćerke Raje koju je fotografisao moj verenik. Doktor nam je rekao da možemo da fotografišemo, a ja sam rekla da ne mogu, pa su se svi nasmejali. Pogledala sam Rajana koji je bio u nekom drugom svetu, pa sam viknula na njega da brzo fotografiše. Bilo je zaista nestvarno. Raja je neverovatan dar, a ovo je moj drugi carski rez. Nadam se da će ova fotografija odati počast svim majkama koje su prošle kroz ovo pre mene i dati snagu onima koje to tek očekuje”, napisala je mama malene Raje.

Fotografija je za kratko vreme doživela veliku popularnost, a mnogi su se složili da je Rajin dolazak na svet zaista veličanstven, u to više što je svet pozdravila raširenih ručica.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama