Jedan od najpoznatijih parova na svetskoj sceni jesu bivša "spajsica" Viktorija i proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam. Oni su ove godine proslavili 17. godišnjicu braka, a retko kada ćete videti da krase naslovne strane tračerskih magazina.

Oboje su veoma uspešni, i u materijalnom smislu bezobrazno bogati. No ipak, njihovo najveće bogatstvo nije materijalno i najvrednija stvar koju imaju su njihovo četvoro dece. 

Pročitajte i Dejvid Bekam objavio preslatku fotografiju: Mame, da li vam je poznat ovaj prizor? (FOTO)

Viktorija i Bekam venčali su se 1999, i iste te godine dobili najstarijeg sina Bruklina. On je veliki ljubitelj fotografije, nedavno je počeo da se bavi modelingom i u centru je svetske pažnje zbog svoje veze sa poznatom glumicom Kloi Morec.

Foto: REUTERS/Luke MacGregor  

Krajem 2002. godine porodica je postala bogatija za još jednog dečaka - Romea, koji je sa svega 12 godina postao lice Barberi kampanje, pa je očigledno da mu se smeši karijera modela.

Foto:  Reuters / Tony O'Brien

Pogledajte i Najmlađi sin Viktorije i Dejvida Bekama pokazao svoj pevački talenat (VIDEO)

Njihov treći sin, Kruz, došao je na svet 2007. godine, a ima talenat za muziku, pa se očekuje da će krenuti maminim stopama i postati prava muzička zvezda.

Foto: AP Photo/Tim Ireland

S obzirom na to da su imali tri dečaka, Bekamovi su želeli i devojčicu, pa je tako 2011. godine porodica upotpunjena predivnom devojčicom Harper, koja je tatina mezimica, ali i glavni mamin pomagač kada je u pitanju dizajniranje odeće.

Foto: AP Photo/Richard Drew

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.