Najmlađa ćerka Džesike Albe i Keš Vorena, Heven, prošle nedelje napunila je pet godina, a porodica je proslavila sa stilom!

Pogledajte i Zdravo i ukusno: Salata koju obožavaju mališani Džesike Albe (VIDEO)

Prelepa glumica i njen muž su u subotu na instagramu delili fotografije i video snimke sa Heveninog slavlja, čija je tema bila - LUBENICE! 

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on Aug 13, 2016 at 3:28pm PDT

Torta je bila ukrašena lubenicama, sve moguće dekoracije imale su lubenice, a proslava kraj bazena je bila kompletirana dušecima u obliku lubenice. 

Pogledajte i Selfi poznate mame preko noći dobio više od 120 hiljada lajkova! (FOTO)

Heven i njena sestra Onor uživale su okružene svojim drugarima, balonima, tortama i svim ostalim stvarima koje prate dečije proslave.

A video posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on Aug 13, 2016 at 5:55pm PDT

Džesika i Keš su na Instagram profilima podelili i porodičnu fotografiju, u čijem je centru bila torta, uz dirljive rođendanske poruke. 

Ponosna mama napisala je: "Srećan rođendan mom malom anđelu! Hevi bebo! Ne mogu da vjerujem da već ima 5 godina!"

Dok je njen muž otišao korak dalje i napisao slatku malu pričicu: "Jednom davno postojala je princeza Heven. Danas je ona napunila pet godina i ponovo mi krala srce. Od kada je rođena moja druša se raširila, a njen osmeh mi osvetljava put. Ona je našla put do centra mog sveta. I tu će ostati. Srećan rođendan moja draga Heven."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.