Al iz Australije i Čika iz Indonezije su bili u braku tri godine, kada su saznali da očekuju bebu. Kako su Čikini roditelji duže vreme pritiskali mladi par da im podari unučiće, oni su odlučili da im prirede iznenađenje.

U emotivnom video snimku njih dvoje su objasnili da su želeli da sakriju trudnoću od Čikine mame, kako bi je “kaznili” zbog godina prigovaranja.

Pogledajte i Suze radosnice: Dirljiva reakcija dečaka koji je saznao da će postati stariji brat (VIDEO)

Oni su napravili interesantan video koji prati Čiku od prvih dana trudnoće. Snimali su šta ona radi kući u Australiji i čime se zanima, sve vreme skrivajući njen rastući stomak. Video uključuje kupovinu stvari za Čiku i bebu, posete lekaru i sl.

Kako bi uspela da izvede iznenađenje, Čika je rekla bratu i sestri, ali ne i svojim roditeljima. Oni su zbunjeno sedeli i gledali video, ne shvatajući šta se dešava sve dok nisu videli ultrazvuk bebe.

"Stomak! Ona je trudna!", oduševljeno je uzviknula Čikina mama kada je shvatila šta se dešava i briznula je u plač. 

Pogledajte i Ultrazvučni pregled kao iznenađenje: Ovako se samo tetke raduju (VIDEO)

Zatim oni vide kako Čika i Al pakuju torbe i kreću na put, pitajući se gde su krenuli. Malo nakon toga oni se pojave u dnevnoj sobi Čikinih roditelja. Tada kreće radost pomešana sa suzama radosnicama.

Na kraju se vidi i rođenje Čikinog i Alovog sina, Bendžamina, kao savršen kraj ove divne priče.

Izvor: Daily Mail / Blic Žena 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.