Šarmantna sportistkinja i supruga nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera poznata je po fenomenalnom modnom stilu.

Dok iščekuje dolazak svog prvog deteta na svet, naša Ana uživa u putovanjima, pažnji i ljubavi svog supruga, ali koristi slobodno vreme i za poigravanje modnim trendovima i eksperimentisanje s različitim odevnim komadima. Penzija joj definitivno prija - Anin profil na društvenoj mreži Instagram izgleda tako da bi joj i vodeće modne blogerke pozavidele na idejama i odevnim komadima.

Međutim, njeno možda i najbolje izdanje do sad nije nam pokazala sama Ana već španski paparaci, koji su je fotografisali tokom šetnje Palma de Majorkom.

Lepa Srpkinja primećena je, naime, tokom šetnje s prijateljima i suprugom, a bukvalno svaku od fotografija koje su tom prilikom nastale možemo zamisliti u nekom modnom editorijalu!

Ana je za ovu priliku ponela fenomenalne svetlosive gležnjače s kockastom štiklom, koje je kombinovala s dužim nestrukiranim blejzerom u tamnijoj nijansi sive boje. Ispod ovih komada, Ana je nosila crnu haljinu koja doseže malo ispod kolena i ima izražene šliceve sa strane.

Što se tiče aksesoara, tu su upečatljiv sat, krupan venčani prsten i alke. Tako jednostavno, a tako moćno!

Bivša srpska teniserka trenutno uživa u čarima Palma de Majorke, gde je prošetala u jednom od definitivno do sada najboljih jesenjih izdanja poznatih.