Prvi reket sveta Novak Đoković trenutno se nalazi u Španiji gde sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom puni baterije za predstojeće mečeve. Srećna porodica uslikana je na jednoj plaži u Marbelji kako uživa u društvu najbližih prijatelja i porodice.

Pogledajte i Nežne reči najboljeg tenisera sveta: Novak Đoković emotivnom porukom čestitao Jeleni godišnjicu braka (FOTO)

Osim toga, Đokovići nisu propustili priliku da prisustvuju i nastupu poznatog američkog pevača Sila, koji je održao mini koncert u jednom eksluzivnom hotelu u Marbelji, a koji im je takođe posvetio i jednu pesmu.

Ipak, uživanje u odmoru neće još dugo trajati. Naime, Novaka već od 25. jula očekuje Rodžers kup u Torontu, gde je prošle godine igrao u finalu, pa brani 600 ATP poena.

Nakon Kanade sledi put u Rio, gde će od 6. avgusta pokušati da osvoji drugu medalju na Olimpijskim igrama.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama

Najbolji svetski teniser i njegova lepša polovina trenutno se nalaze u Španiji gde vreme provode uživajući sa porodicom i prijateljima...