Glumac Aleksandar Radojčić je u vanbračnoj zajednici sa Jelenom Melezović dobio ćerku Aju, koja sada ima tri i po godine. Međutim, glumac je izgubio borbu za starateljstvo, a kako prenose mediji, to je bio najteži trenutak za sve pristutne.

Proces je trajao dve godine. Aleksandar se nekoliko puta žalio na odluke suda, međutim, više ne može ništa da promeni iako i sada ima pravo žalbe.

Pogledajte i Aleksandar Radojičić: Najslađe buđenje uz ćerku! (FOTO)

Nakon veštačenja oba roditelja doneta je odluka da Jelena dobije potpuno starateljstvo, a da se Aleksandru odrede termini za viđanje deteta.

Aja će se viđati sa ocem svake druge nedelje, a Aleksandar će morati da isplati i retroaktivno sve zaostale alimentacije koje nije izmirio dok je sudski proces trajao.

"Baš je bila velika tenzija tokom poslednjeg ročišta u Zrenjaninu, i Jelena i Aleksandar su se rasplakali, to je bio najteži trenutak za sve prisutne", rekao je za Star izvor blizak bivšem paru.

Pogledajte i Aleksandar Radojičić sa ćerkom u zagrljaju: Neke navike se nikad ne menjaju (FOTO)

"Malo sam u nekoj gužvi. Izbegavam da javno govorim na takve teme. Ne mogu ni da pričam o tome, verujte", rekao je Radojičić.

Pošto glumac nije želeo da komentariše saznanja, pozvana je Jelena Melezović koja je sada u sedmom mesecu trudnoće sa novim partnerom, i ona je potvrdila navode.

Izvor: Kurir, Star, Pink

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama