Popupularna kolumbijska pevačica, koja je nedavno snimila novi singl "La bicicleta", mama je dvojice dečaka koje je dobila u braku sa fudbalerom Žerarom Pikeom. 

Pogledajte i Šakira: Moja deca su tačno u pola devet u krevetu!

Trogodišnji Milan i njegov dve godine mlađi brat Saša svojom neodoljivošću neprestano oduševljavaju fanove svojih slavnih roditelja, a jedna od poslednjih fotografija koju je ponosna mama Šakira objavila na svom Instagram profilu uspela je da dirne mnoge ljude i da skupi više od 380 hiljada lajkova.

Pogledajte i Evo tate: Fotografija malenog Stefana Đokovića raznežila mnoge (FOTO)

U pitanju je fotografija na kojoj se preslatki Saša raduje golu koji je njegov tata Žerar Pike dao na utakmici protiv Španije na aktuelnom svetskom prvenstvu u fudbalu.

Iako nisu mogli da budu sa tatom na stadionu, dečaci su sa mamom žustro navijali od kuće, a dol koji je Pike dao pred sam kraj utakmice prelsatki Saša proslavio je trčeći kroz kuću sa ručicama podignutim u vis.

A photo posted by Shakira (@shakira) on Jun 13, 2016 at 8:16am PDT

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.