Velika Britanija proteklog vikenda proslavila je 90. rođendan svoje kraljice Elizabete II. Tim povodom kraljevska porodica pojavila se na balkonu Bakingemske palate kako bi pogledala preletanje aviona Royal Air Force-a u čast slavljenice. 

Pogledajte i U čast bakinog rođendana: Princ Džordž i kraljica Elizabeta u novoj knjizi Vinija Pua (FOTO)

U povorci na svečanosti povodom rođendana kraljice Elizabete učestvovalo je oko 1500 vojnika u svečanoj odori kao i trista konja. Za ovu priliku najpoznatija kraljica na svetu obukla je jarko zeleni komplet, međutim, uprkos upadljivoj boji kompleta, najviše pažnje je ipak privukla najmlađa članica kraljevske porodice - jednogodišnja princeza Šarlot.

Ovo je ujedno bilo i prvo princezino pojavljivanje na terasi palate na kojoj je je princ i Vilijam prvi put kao suprugu pred očima javnosti poljubio vojvotkinju Kejt Midlton.

Pogledajte i Svi su bili u pripravnosti: Otkriveni detalji porođaja Kejt Midlton

Preslatka Šarlot bila je obučena u svetlo roze haljinicu, te se modno uskladila sa svojom mamom koja ju je čvrsto držala u naručju.

Uz vojvodu i vojvotkinju od Kembridža bili su i prinčevi Džordž i Hari.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.