Samo devet meseci nakon što su dobili svoje drugo dete, holivudski glumac Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija saznali su da će se ponovo ostvariti u roditeljskoj ulozi.

Pogledajte i Lepota majčinstva: Fotografija Hilarije Boldvin nasmejala i raznežila svet (FOTO)

Hilarija, koja će svoje treće dete doneti na svet ove jeseni, često na društvenim mrežama objavljuje fotografije svog obnaženog tela.

“Kada pogledate unazad videćete da se moda za trudnice svodila na široku odeću, što znači da su buduće mame morale da skrivaju svoje stomake. Na svom Instagram profilu često objavljujem fotografije svog trudnog tela jer smatram da možemo da nosimo naše bebe i da se istovremeno osećamo sjajno”, izjavila je Hilarija za Today.com.

Međutim, poznata mama i te kako ume da privuče pažnju i bez golišavih fotografija.

Foto: Profimedia

Naime, Hilarija se pojavila u pratnji supruga na prolećnom gala koncertu Njujorške filharmonije odevena u jednostavnu usku plavu haljinu bez suvišnih detalja, tačnije - jedini detalj koji je krasio njenu svedenu kombinaciju bio je upravo trdunički stomak.

Da li vam se dopada?

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.