Šta se dešava sa pravnim sistemom u svetu? Upravo ovo pitanje postavili su roditelji koji su objavilii fotografiju svog zlostavljanog sina na Internet, apelujući na pravdu!

U martu mesecu Ališija Kvini i njen partner Džošua ostavili su svog jednogodišnjeg sina Džejkoba sa porodičnim prijateljem koji ga je čuvao dok su oni bili na večeri.

Pogledajte i Kako prepoznati lošu dadilju?

Kada su se vratili kući, Džejkob je bio sam u svojoj sobi i plakao je, dok je bebisiter spavao na kauču. Nekoliko modrica se pojavilo sledećeg dana i zapravo formiralo otisak šake sa desne strane bebinog lica.

Roditelji su Džejkoba oveli na lekarski pregled, a otišli su i u policiju gde je detektiv ustanovio da su povrede nanete detetu mogle da ga ubiju.

Džošua je uzjavio nekoliko dana kasnije da mu je bebisiter sve priznao, međutim, iako je otada prošlo skoro dva meseca on nije uhapšen.

Očajni roditelji nisu imali kome da se obrate pa su na društvenim mrežama podelili svoju priču.

Pogledajte i Pažljivo birajte dadilje: Skrivenom kamerom roditelji otkrili da im dadilja tuče bebu! (VIDEO)

"Obično porodične probleme zadržavam u krugu porodice. Ipak ovo je nešto drugačije. Posle dva meseca čekanja, saznali smo da su optužbe odbačene jer jednogodišnjak ne može da ispriča i kaže da je zlostavljan, a moj sin nije pokazao da trpi bol ili da je ta osoba "namerno" to uradila", napisao je.

Inače to je takav zakon u Oregonu koji se bazira na "pokazivanom bolu" u slučaju da žrtva ne može da priča.

"Mrtvac ne može da kaže ko ga je ubio. Ipak beba nema ista prava i standard jer ne može da priča??? Pa ne može ni leš", napisao je Džošua.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.