Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kejt Hadson iskreno o roditeljstvu: Priznajem da sam loša majka (VIDEO)

Prelepa glumica Kejt Hadson otvoreno je priznala zašto se ponekad oseća kao loša majka, a sa njenom izjavom poistovetiće se mnogi roditelji...

 Izvor: Foto: Instagram

Poznata glumica Kejt Hadon priznala je da se s vremena na vreme oseća kao loš roditelj. Neretko joj se dešava da umesto da svojim dečacima pomaže oko domaćih zadataka, zapravo želi da se sakrije od njih i opusti uz epizodu omiljene serije. 

Povezane vesti

"Nekada pomislim da bi trebalo da dobijem titulu najbolje majke, a postoje i oni dani kada shvatim da se bavim suludim aktivnostima koje čak i nemaju svrhu, samo kako bih se sakrila od svoje dece", priznala je Kejt za magazin InStyle.

Povezane vesti

Takođe, uspešna glumica je izjavila da, iako je uloga roditelja ona u kojoj se najviše pronalazi, rešavanje domaćih zadataka sa sinovima Rajderom i Bingamom i nije njen omiljen hobi.

A video posted by Kate Hudson (@katehudson) on Oct 24, 2015 at 7:59pm PDT

"Pomažem im da se spreme za školu, mada mi je to vrlo dosadno. Mogu da ih slušam i učim sa njima, jer su oni bića koja najviše volim na svetu, ali matematika mi uopšte nije interesantna. Da, priznajem, više volim da gledam serije nego da mozgam o množenju i deljenju", zaključila je uspešna Holivudska glumica.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica