Najveća želja muzičke zvezde Seke Aleksić se ispunila nakon pet godina srećnog braka. Ona i njen suprug Veljko uskoro će se ostvariti u roditeljskoj ulozi.

"Bog je presudio i dao mi to u pravo vreme", rekla je Seka povodom trudnoće.

"Ja sam neko ko je o tome otvoreno pričala, ali sam se pokajala. Nisam mogla više da izdržim pritisak. Došlo je do toga da ja imam problem da imam decu... Možemo da maštamo i da pravimo planove, ali Bog sam odredi sve", rekla je Seka.

VIŠE O... Srećne vesti: Pevačica Seka Aleksić trudna

"Najbitnija je vera. Kada nju nemate, sve vam je uzalud. Vantelesna oplodnja je nešto potpuno normalno", objasnila.

Pevačica je rekla da je svi pitaju da li će se ugojiti. "Ništa nije bolno. Poruka za sve parove - Nemojte da čekate da vam otkuca biološki sat".

Pogledajte i Vantelesna oplodnja - prednosti i rizici

Imala sam nekoliko neuspešnih pokušaja. "Najvažnije je da ste smireni i da nemate problema. Nemojte da gledate vesti, da idete na internet.. Ja uopšte više ne koristim internet i telefon".

Seka je rekla da ne zna još uvek kog je pola beba, ali da ima osećaj kao da je muškarac. "Nama je potpuno nebitan pol. Samo da bude zdravo. Ja kad pričam sa bebom, nekako mu pričam u muškom rodu", nasmejala se Seka.

Izvor: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.